Sinä itse olet oman itsesi supervoima

Meistä kukaan ei pärjää yksin. Väli toisten apuun tukeutumiseen saattaa olla joskus todella kaukana, vaikka olisikin fyysisesti lähellä toisia. Takana voi olla liiallista pärjäämiseen opettelua ja vääristyneitä ajatusmalleja siitä, että ei olisi arvokas omana itsenään. Ulkopuolisuuden ja yksinäisyyden tunteet ovat yleisempiä, kuin luullaan. Sinä kuitenkin olet, juuri sinuna, ihanana omana itsenäsi oman itsesi supervoima! 

Vaikka kukaan ei olisi koskaan uskonut sinuun ja kykyihisi, minä uskon. Jokaisella on omat vahvuudet, kun niihin osaa kiinnittää huomion. Aina se ei ole helppoa, eikä tarvitsekaan olla. Ei ole väliä, mitä olet tehnyt aiemmin tai sanonut aiemmin, nyt on uusi mahdollisuus olla paras versio itsestäsi. Vain sitä kautta voit olla sitä myös muille, rakkaille ihmisille ja tuleville sellaisille, jotka ovat saapumassa vielä elämääsi. 

Monen ihmisen elämä on saatu korjattua uskomalla ja luottamalla. Ikävä kyllä se on nykypäivänä harvinaista ja siksi haluan lausua sinulle tänään nämä sanat: mitä kaipaisit nyt juuri eniten elämääsi? Mitä tahtoisit saavuttaa? Mitä rakastat tehdä? Mitä kautta pääsisit lähemmäksi unelmiasi? 

Vaikka luulisi, että jokin ei ole mahdollista, se on usein vain ajatus. Joku on voinut sanoa sinulle, ettei sinusta ole mihinkään, et ansaitse olla onnellinen tai et kykene johonkin. Mitä jos tänään miettisitkin, mihin sinusta olisi? Mikä sinut tekee onnelliseksi? Mihin kykenisit, jos sinuun uskottaisiin ja luotettaisiin? 

Jos unohdat kaiken vertailun muihin, unohdat hetkeksi somemaailman, kuvittelet itsesi sinulle tärkeään ja turvalliseen paikkaan ja hengität syvään pari kertaa, mikä sinua todellisuudessa estää saavuttamasta tahtomiasi asioita?

Olisiko se vain ajatukset menneisyydestä ja huolet tulevaisuudesta? Juuri nyt on kuitenkin juuri nyt. Menneisyys ei ole tässä, eikä tulevaisuus vielä. Ainoa asia, johon voit vaikuttaa, on sinä itse, omissa toiveissasi juuri nyt, siksi, että olet oman itsesi supervoima. 

Onni syntyy elämällä arvoihisi pohjautuvaa elämää ja tänään on hyvä päivä aloittaa loppuelämäsi onnellisuuden kanssa yhteentuleminen. Ei huomenna, eikä eilen, vaan nyt. Siksi, että tänään otetut askeleet ovat huomenna lähempänä unelmiasi. 

Keneen voisit tänään tukeutua? Kenelle voisit kertoa haaveistasi? Voisiko joku auttaa sinua pääsemään lähemmäksi unelmiasi? 

  1. Pysähdy ja opettele pysähtymään. Ilman kiirettä ja ota etäisyyttä mediaan. Oleminen tekee hyvää.
  2. Mitä sydämesi sanoo sinulle? Mikä olisi se sinulle onnea tuova tekeminen tai asia?
  3. Voit vaikka listata asioita, joita rakastat ja lähteä liikkeelle sen kautta.
  4. Mitä kautta pääsisit unelmiesi luokse? Muista, että esteet ovat usein vain ajatuksia.

 

Kerro ajatuksiasi ja autan sinua parhaan kykyni mukaan. 

Saat minuun yhteyden täältä ja täältä

♡ Veera Jahn 

Lue myös:

Inspiraatiossa on voimaa, kokeile vaikka!

Umpikuja vai mahdollisuuksien näkeminen ympärilläsi

Voit ylittää itsesi ja onnistua, jos sinulla on määränpää, jota tavoitella

Oliko artikkeli sinulle hyödyllinen? Jaa se myös tuttavillesi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Kommentoi

Table of Contents