Kuka

Veera Jahn on espoolainen itsetuntemusohjaaja, kouluttaja ja kirjailija. Veeran ammattitaidossa ja läsnäolossa yhdistyy syvyys, empaattisuus ja levollisuus. Veera kirjoittaa blogia ihmisyyden eri teemoista.

Veeran esikoiskirja Paljon kaikesta julkaistiin lokakuussa 2019. Löydät sen myös e-kirjaversiona.

Voima – mielen työkirja julkaistaan vuonna 2020.

Tärkeitä ja rakkaita asioita hänen elämässään on auttaminen, kipeistä asioista keskusteleminen ohjauksessa  ja eheyden kokemuksen tarjoaminen toiselle kuulluksi tulemisen kautta. Veera rakastaa hitaita ja rauhallisia aamuja, mielenretriittejä, kirjallisuutta ja koiria. 

”Lapsesta asti olen jaksanut ihmetellä ihmisen mielen uskomatonta kykyä sopeutua ja muovautua mitä uskomattomimmissa tilanteissa. Ihmissuhteet ja ihmismieli ovat kiinnostaneet ja inspiroineet minua aina.

Arvoistani toiveikkuuden, välittämisen, inhimillisyyden, rohkeuden ja empaattisuuden kautta pyrin auttamaan jokaista aidosti ja toisen kokemuksia kunnioittaen.

Pyrin ihmisenä tuomaan yhteiskuntaamme inhimillisyyttä ja ennen kaikkea hyväksyntää, empatiaa ja armollisuutta.

Blogini ydin on olla apuna sinulle; jakaa kirjoituksissa tuntemuksiani, elämyksiäni, kokemuksiani ja oivalluksiani elämästä ja arjesta sekä tuoda julki mielen ihmeellisyyttä.

Kirjoittaminen on tapani avata omaa itseäni niin itselleni kuin sinulle ja kaikille. Blogin parissa voit syventää ymmärrystä itsesi kanssa.

Intohimoni on auttaa sinua löytämään paras versio itsestäsi. Se, kuinka valloittava ja ihana kokonaisuus olet ja voit myös jatkossa olla – elämäntilanteestasi ja kokemuksistasi riippumatta.

Opastajana ja tukijana sinulle,

♡ Veera Jahn”

2020-01-22-23-14-26-996

Ota yhteyttä & seuraa

Facebook Paljon kaikesta

Instagram Veerajahn

veerajahn@paljonkaikesta.fi

Veera on käynyt lukion ja kirjoittanut itsensä ylioppilaaksi. Hän on toiminut esimiestehtävissä, suorittanut lukuisia eri koulutuksia asiakaspalvelun parissa, käynyt useamman esimiesvalmennuksen ja psykologian eri opintoja avoimessa yliopistossa.

 

Viimeisimmät blogikirjoitukseni

Tehdäänkö yhdessä?

Yhteistyöpyynnöt ja kyselyt tavoittavat minut parhaiten tämän lomakkeen kautta. Kiitos viestistäsi!