Päästä lempeästi irti itsekritiikistä

49,90 

Kuvaus

Haluaisin auttaa sinua löytämään lempeämmän ja itsemyötätuntoisemman tien haitallisen sisäisen puheen sijaan. Olisitko valmis ottamaan lempeämmän itsesi vastaan?

Palan innosta kertoa sinulle, kuinka helppoa se on. Olitpa missä tahansa ja milloin tahansa, kurssin jälkeen haluat kertoa salaisuutesi myös muille!

Jos olet utelias ja kaipaat tiedonmurusia heti, suosittelen sinua lukemaan tekstiä vielä hieman alas päin, jotta tiedät, kuinka et joudu enää odottaa.

Olitpa kuinka ankara ollut itsellesi tahansa, kuinka perfektionisti tahansa, et ole enää kurssin jälkeen. Sinä nimittäin ansaitset lempeämmän itsesi. Se on lähempänä kuin uskotkaan.

”En tiennyt kuinka laajaa ja kuinka lähellä oma sisäinen rankaiseva puhe on ollut. Vasta kurssin kattavien harjoitusten jälkeen ymmärsin mihin kaikkeen se on elämässäni päässyt vaikuttamaan. Enää en anna sen häiritä, on helpompaa olla lempeä itselleen, kun tietää, koska sisäinen puhe aktivoituu.”

  • Nainen, 36v

 

”Olin aiemmin todella ankara itselleni. Vasta kurssin käytyäni ymmärsin, kuinka helposti uuden voimaannuttavamman ajattelumallin oppiminen oli mahdollista omaksua. Veeran selkeät harjoitukset onnistuu kuka tahansa tekemään ja oivaltamaan sitä kautta oman sisäisen puheen laajuuden. Olo on nyt levollisempi ja tämän aiheen parissa pääsin onneksi vielä ihan henkilökohtaiseen ohjaukseen.”

  • Mies, 35v

”Päästä lempeästi irti itsekritiikistä” verkkokurssille ja lempeämmän suhtautumistavan eheyttämäksi heti tästä alta👇