Tukea läheisriippuvuuden kanssa

49,90 

Kuvaus

Tavoitteenani ja missionani on auttaa mahdollisimman montaa irrottamaan läheisriippuvuuden painavasta taakasta. Oletko sinä yksi heistä?

Elämä on aivan liian lyhyt kärsittäväksi läheisriippuvuuden selviytymiskeinon kanssa. Lapsena se on ollut toimiva keino, mutta enää et tarvitse sitä. Ansaitset enemmän.

Taakasta irrottamiseen on selkeät työkalut, kunhan tietää, mistä pakki aukeaa ja kuinka niitä pääsee käyttämään.

Olitpa kuinka pitkään tahansa joutunut selviytymään raskas taakka harteillasi, nyt voit laskea sen ja päästää siitä irti. Helpotuksen ja vapauden tunteiden suma odottaa sinua aivan tuossa alempana.

”Olin aiemmin aivan hukassa itseni kanssa. En ymmärtänyt, kuinka lähellä ratkaisut olisivat jo monta vuotta olleet, jos olisin käynyt tämän kurssin jo aiemmin. En enää pakoile myöskään konfliktitilanteita. Veeran kurssin materiaaliin on tullut palattua niin parisuhteen kuin muidenkin ihmissuhteiden osalta. Joka kerta sen pariin palattuani huomaan, kuinka paljon helpompaa nyt on toimia ja kuinka hyvältä tuntuu olla oma itsensä.”

  • Nainen, 28v

 

”Minulla oli ennen tätä kurssia tapana pyöriä ympyrää kaikissa ihmissuhteissa. Samat kaavat toistuivat kerta toisensa jälkeen ja aina vain olin samassa suossa. Löysin aivan uudestaan oman itseni kurssin jälkeen. Työpaikalla en jää enää jalkoihin ja osaan kunnioittavasti sanoa ei myös silloin, kun liiallinen kiltteys aktivoituu.”

  • Mies, 38v

”Tukea läheisriippuvuudesta irrottamiseen” verkkokurssille ja laskeutumispaikan raskaille tunteillesi saat tästä👇