Avaa myötätuntoisesti tunnelukkojasi ja kohtaa kipeitä tunteita sallien

49,90 

Kuvaus

Haluan auttaa mahdollisimman montaa avaamaan tunnelukkojaan ja parantamaan sitä kautta pysyvästi itsetuntoaan ja ihmissuhteitaan. Oletko sinä osa tätä joukkoa?

Olen aiemmin kärsinyt niistä paljon itse ja siksi en halua, että sinä joudut kokemaan samoin. 24/7 saatava kurssimateriaali on ajasta ja paikasta riippumatta paras tapa tavoittaa myös sinut. En halua, että sinulla ei ole mahdollisuutta parantaa elämänlaatuasi rajallisten aikataulujen takia. Siksi avasin tämän väylän sinua varten.

Vaikka aika on rajallinen, päätin tehdä kurssistani niin helposti käytävän, että sinäkin saat itseäsi ja lukkojasi enemmän auki.

Jos olet valmis testaamaan omasi ja avaamaan niitä turvallisesti ja sallivasti, suosittelen sinua tulemaan verkkokurssille ”Avaa myötätuntoisesti tunnelukkojasi ja kohtaa kipeitä tunteita sallien.” Tämä kurssi sopii kenelle tahansa, tunnelukoilta ja kipeiltä tunteilta kun ei kukaan voi välttyä.

”Jos vain aiemmin olisin oppinut tämän kaiken, olisin säästynyt niin monilta kipeiltä hetkiltä elämässäni.”

  • Nainen, 33v

 

”Vaikka ajattelin aiemmin, että minulla ei ole tunnelukkoja, olihan niitä. Kun pääsin työstämään kipeitä tunteita, aloin ymmärtää mitä niiden takana oli ja miksi käyttäydyin ihmissuhteissani aiemmin päinvastaisesti kuin olisin halunnut. Enää ei ole vaikeaa päästää lähelleen. Parasta on ollut löytää turvallinen ja eheä suhtautuminen omiin tunteisiin.”

  • Mies, 32v

 

Jos kiinnostuit avaamaan omasi ja tulemaan syyllisyyden, häpeän, surun, vihan ja muiden kipeiden tunteiden kanssa paremmin toimeen, pääset tekemään sen heti tästä alta 👇