Valjasta sisäisen lapsesi unelmat todeksi

49,90 

Kuvaus

Haluan auttaa mahdollisimman monen sisäistä pientä lasta toteuttamaan unelmansa todeksi ja välttämään katkeroitumisen sekä tyytymästä ”riittävän” hyvään elämään. Onko sinun sisäinen lapsesi yksi heistä?

Olen rakentanut sinulle kurssin, jolla sinun sisäisen lapsen haaveet tulevat kuulluksi ja muotoiltua saavutettaviksi tavoitteiksi. Kerron vielä millä tavalla pääset niihin käsiksi.

Miksi käytän kurssia väylänä auttaa sinua? Jotta voit osallistua siihen mistä tahansa, milloin tahansa ja elämäntilanteestasi riippumatta.

Vaikka suurin osa ajastani kuluu etäohjauksessa, haluan tarjota jokaiselle mahdollisuuden ajasta ja paikasta riippumatta saada siipieni suojien huomassa inspiroitumisen mahdollisuuden.

”Ajattelin aina aiemmin, etten ansaitse olla onnellinen. En tajunnut, mikä minua esti saavuttamasta kaipaamiani asioita. Kurssilla ymmärsin, kuinka helposti omien unelmien saavuttaminen on mahdollista. Parasta tässä oli se, että voin käyttää materiaalia koska tahansa uudelleen. Kun yhden asian on onnistunut saavuttamaan, sitä helpommin tavoittelen jo seuraavaa. Kiitos Veera ♡”

  • Mies, 42v

 

”Luulin aiemmin, että unelmat ovat vain muita varten. En osannut saavuttaa niitä kuin ajatuksissani. Vasta tämän polun käveleminen opetti, kuinka helppoa se onkaan ja kuinka paljon minulla on mahdollista saavuttaa haluamani asioita ihan milloin vain.”

  • Nainen, 27v

Jos sinun sisäinen lapsi kaipaisi onnellisempaa elämää ja toivoisi pääsevänsä valloilleen haaveidensa kanssa, olet lämpimästi tervetullut ”Anna sisäisen lapsesi unelmat tulla todeksi” -verkkokurssilleni. Tämä verkkokurssi sopii jokaisen sisäisen lapsen unelmille tulla toteutetuiksi, ikään katsomatta.

Katso tästä lisää, kuinka pääset mukaan 👇